Login or Register to save videos, comment and join the community trends. NO ADS!

Baja Mali Knindza i fudbaleri Crvene zvezde - Prepelice | Crveno-belo vece u Bijeljini

· 11 · 34.3 thousand
Posted 6 months ago
MrRedStarBelgrade, bmk, baja mali knindza, baja mali knindza prepelice, prepelice baja, preprelice, prepelica
Category: Sports
Description: Пратите ме и на Инстаграму: http://instagram.com/MrRedStarBelgradeна Фејсбуку : http://www.facebook.com/MrRedStarBelgradeна Твитеру: https://twitter.com/MrRSB
Duration: 2 minutes and 0 seconds
Rating: 9/10 - Excellent
Definition: HD
Published: February 28, 2017

Comments

Login / Register to comment.

Related Videos

divljina888 • 1 year ago
Ratko Delija • 6 months ago
Crveno belo veče Bijeljna: Milan Gurović peva od Topole pa do Ravne gore
Dalibor Cvijanovic • 6 months ago
Драженко Блажић • 4 years ago
Митар Максимовић Манда (Доње Забрђе 10. октобар 1963 — Дворови 27. децембар 2002) је био четнички војвода, командант јединице Мандини лавови у саставу Војске Републике Српске и председник Борачке организације Републике Српске за Општину Угљевик. Рођен је у селу Доње Забрђе код Угљевика 1963. године. Био је председник Борачке организације Републике Српске. Погинуо је 2002. године у саобраћајној несрећи (39 година). За собом је оставио супругу Љиљану, кћерку Божану и сина Душана. Пре рата био страствени љубитељ фудбала и играо у локалном клубу „Мајевица" из Забрђа. Његове квалитете тада примећује и доста познатији „ФК Рудар" из Угљевика. По отпочињању ратних дејстава у Хрватској, као добровољац одлази у Книн 26. септембра 1991. године и постаје борац Прве бенковачке бригаде. Истакавши се својом храброшћу током борби за Книн и Бенковац, добија унапређење у командира чете. У родни крај се враћа после девет месеци, када муслимани нападају Угљевик. Освојио је релеј Столице на Мајевици, 10. априла 1992. године, а потом формира елитну борбену групу „Обилићи". После неког времена Мандина јединица за брза дејства преименује се у „Лавове са Мајевице". Јединица је у свом саставу имала и до 600 бораца. „Лавови са Мајевице" имали су 52 погинула и 180 рањених бораца. Јединица обилази и многа друга бојишта, сем Мајевичког. Истакла се у ослобађању коридора, тачније у борбама за Брчко, борбама на Озрену и многим другим. За своје борачке заслуге, 13. маја 1993. Митар Максимовић је проглашен за војводу од стране Војислава Шешеља.[тражи се извор од 08. 2011.] Манда је између осталог, одликован и орденом Милоша Обилића. Био је председник Скупштине општине Угљевик и председник Борачке организације Републике Српске. Погинуо је у саобраћајној несрећи 27. децембра 2002. На петогодишњицу смрти му је подигнута спомен-биста у центру Угљевика. Баја Мали Книнџа је на албуму Глуви барут објавио песму „Препелице" која је била посвећена Митру Максимовићу Манди.
MrRedStarBelgrade • 6 months ago
Пратите ме и на Инстаграму: http://instagram.com/MrRedStarBelgrade на Фејсбуку : http://www.facebook.com/MrRedStarBelgrade на Твитеру: https://twitter.com/MrRSB Хвала Драгану Станишићу на уступљеном материјалу.
yugoboss 007 • 6 months ago
Dalibor Cvijanovic • 1 year ago
DekyTube • 7 months ago
Rankovo punoletstvo 05.02.2017 https://www.facebook.com/YoutubeKanal82Deky/ https://www.instagram.com/deky0007/ You Tube distribution: Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!
Crvena zvezda • 1 year ago
Pratite nas na: http://www.crvenazvezdafk.com http://www.facebook.com/crvenazvezdafk http://www.twitter.com/crvenazvezdafk http://www.instagram.com/crvenazvezdafk http://chats.viber.com/crvenazvezdafk
Stefan Kovacevic • 7 months ago
Баја као гост на слави мало запеваo ФБ https://www.facebook.com/BogJeNaNebuBajaMaliKnindzaNaZemlji/